Konya Dövüş Salonları

Konya Dövüş Salonları mücadele sporları konusunda arayış içerisinde olan sporcuların kullandığı tabirlerden bir tanesidir. Mücadele sporlarına dövüş sporları da denilmesinden kaynaklanan bir durum olsa gerek. Ne kadar Mücadele Sporlarının içerisinde dövüşmek varsa da bu tabirin kullanılmasını ben şahsım adına çok hoş karşılamıyorum. Özellikler içerisinde spor ifadesi kullanılmaksızın Konya Dövüş Salonları denilmesi bende sanki yasadışı bir takım çalışmalar yapılıyor imajı oluşturuyor.

Gençler Televizyonda Seyrettikleri Yasa Dışı Paralı Dövüşleri Gerçek Zannediyorlar

Televizyonlarda dizileri yada filmleri daha popüler göstermek için şehirlerin bazı ücra köşelerinde üzerine bahisler oynanan yasa dışı dövüşler varmış gibi gösteriliyor. Bu hem doğru değil hemde hiç bir antrenör arkadaşımızda böyle bir organizasyonun içerisinde yer almaz. Dövüş sporlarından para kazanmak ya da geçimini buralardan temin etmek genç kardeşlerimiz açısından popüler gözüküyor olabilir. Evet yasa dışı televizyonlarda gösterildiği gibi olmasa da buralardan kazanç sağlanan modeller var. Ama gençlerin düşündüğü gibi bunlar kısa yoldan çok para kazanıp zengin olma şeklinde değil.

Kikc Boks Faydaları
Kick boks Psikolojik ve Fiziki Faydaları

Dövüş Sporlarından Nasıl Para Kazanılır

Devlet eskisine göre Milli Sporcularına daha çok sahip çıkıyor. Bir branşta millilik derecesine kadar ilerleyebilirseniz. Üniversite de Spor Bilimleri Fakültesi bölümlerine girmeniz sıradan kişilere göre daha kolay olacaktır. Buna Millilik kontenjanı da deniliyor. Daha sonra bu bölümden mezun olup mesleğinizi elinize alabilirsiniz. Yine bazı kurum atamalarında da Milli Sporculara bir takım avantajlar var.

Bir diğer konu profesyonel sporculuk profesyonel maçlara girebilecek seviyede bir sporcu olursanız yine bu sporlardan para kazanabilirsiniz. Fakat sizi çalıştıran antrenörün sponsor bulma, organizasyonlara sporcu sokma gibi kanallarda da bağlantıları yeni ifadeyle networkü olması gerekir.

Antrenörlük yaparak da bu sporlardan para kazanılabilir bu da uzun zaman spor yapıp gerekli antrenör kurs ve sınavlarını tamamlayarak yapabileceğiniz bir meslek diyebiliriz.

Bu yöntemler dövüş sporlarından para kazanabileceğiniz yöntemler ama görüldüğü gibi hiçbir şey basit değil. Benim acizane genç arkadaşlara tavsiyem  meslekleri konusunda çalışmalarına devam etmeleri diğer taraftanda sporlarını hem psikolojik hem fiziki gelişimleri için bir araç olarak kullanmaları konusunda.

Konya dövüş salonları ifadesini kendinize idman yapacağınız bir spor salonu bulmak için arıyorsanız.

Konya da bir çok bölge de spor salonu mevcuttur. Bulunduğunuz bölgede spor salonu tavsiyesi için iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü web sitesinde aktif mücadele sporlarını bulabilirsiniz.

Konya Kick Boks Kursları

Konya Dövüş Salonları” için 2 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp dan Yaz