Bayan Kick Boks Kursu Başlıyor

Pandemi sonrasında bir çok il de olduğu gibi Konya’da da Kick Boks’ a talep artıyor. Bir çok bayan haklı olarak bayan antrenör nezaretinde kurslar talep ediyor. Bu yazımız Konya da yeni başlayan Bayan Kick Boks Kursu üzerine… 0332 323 43 30

bayan kick boks kursu

Mesut Karakuş Cimnastik okulu bu konuda bir çalışma başlatarak Bayanlara Özel Kick Boks Kursu için kayıt almaya başladı. Konya Selçuklu Bölgesi Edipoğlu Caddesinde yer alan Spor salonunda Jimnastik çocuk grupları devam ediyor. Bununla birlikte yakın savunma alanlarında da faaliyetler gerçekleştiren Spor Salonu Çocuk Kick Boks Grup Dersleri, Bayan Kick Boks Grup Dersleri yanı sıra Yakın Savunma branşlarında özel ders çalışmalarına da devam ediyor.

Buhara Mahallesi Edipoğlu Caddesi N:26/A adresindeki spor salonunun konumuna google üzerinden bakmak için tıklayınız. https://g.page/mesutkarakusselcuklu?share

Bayan Kick Boks Kursu Önemi

Ünlüler de dahi bir çok bayan Kick Boks yaparak form tutmaya ve formda kalmaya çalışıyor. Mücadele sporları tüm vücudu çalıştıran egzersiz kalitesi oldukça yüksek sporlardır. Bununla birlikte kadınların problemli bölgeler olarak tabir ettikleri basen ve karın çevresi de bu spor dallarında sıkılaşarak fit bir görünüme sebep olmaktadır.

Diğer taraftan üzülerek belirtmeliyiz ki her insanın olduğu gibi hanımlarında savunma ihtiyaçları vardır. Bu durumda göz önünde bulundurulduğunda Kick Boks oldukça başarılı ve sonuç odaklı bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Konya Kick Boks

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp dan Yaz