Konya Meram Kick Boks Kursları

Konya Meram Kick Boks Kursları konusunda Ekim 2018 itibariyle en zayıf ilçe denilebilir. Selçuklu ve Karatay bölgesinde ki Kick Boks kurslarına kıyasla meram bölgesinde daha az spor salonu mevcuttur. Bu bölgedeki salonların ise bir kısmı özel ders anlamında çalışmalar yürütmekteler.

Halk Eğitim Kick Boks Kursları Meram Bölgesinde de Zaman Zaman Açılıyor

Diğer yazılarımızda da belirttiğimiz gibi Kick Boks Halk Eğitimde modülü bulunan ve halk eğitim müdürlükleri bünyesinde kursu açılabilecek bir branş. Meram bölgesindeki okullarda da özellikle çocuklara yönelik Halk Eğitim Kursları faaliyet gösteriyor. Bu konuda Meram Halk Eğitim Müdürlüğünden bilgi alabilirsiniz.

Meram bölgesinde gerek Meram Yeniyol gerek Meram Yaka tarafında yada Meram Eskiyol Havzan tarafında olsun kick boks yapmak isteyenler genellikle merkezdeki spor salonlarını tercih ediyorlar. Bu salonlara merkezden tek vasıta ile ulaşmak mümkün olabiliyor.

Konya Meram Kick Boks Kursları
Konya Meram Açık Hava Kick Boks

Meram Açık Hava Sporları Konusunda Popüler Bir Bölge

Kick boks alanında bu kadar zayıf bir bölge olmasına rağmen meram bölgesi açık hava sporları yada outdoor sporlar dediğimiz sporlar konusunda daha popüler bir bölge. Meram bölgesinde tutlu caddesinde sabahları koşu yapan birilerini görebilirsiniz. Meram dere yada Tavusbaba ise yeni koşucuların yanı sıra bisikletçilerin uğrak mekanları arasında yer almaktadır.

Meram Tarafında Neden Kick Boks Salonları Popüler Değil

Meram bölgesi metrekareye düşen nüfus açısından düşük bir bölge bunun yanında Konya’nın gelir seviyesi en yüksek bölgesi de denilebilir. Tüm bunlar bir araya geldiğinde kiralarda bu durumdan etkilenerek yüksek oluyor.  Meram tarafından grup dersi üzerine daha önce faaliyet gösteren spor salonlarının bir kısmı da maliyet ve talep dengesini sağlayamadıklarından çok uzun ömürlü olmadılar.

Tavusbaba Bölgesinde Açıkhava Kick Boks ve Boks Antrenmanları Yapılıyor

Yaz aylarında gerek meram da ikamet eden gerekse farklı bölgelerde ikamet eden sporcular açık havada kick boks idmanı yapmanın keyfini tavusbaba civarındaki temiz hava ile yaşıyorlar. Lapa sesleri çalışma sesleri yada kondisyon çalışmaları yapan sporcuları bu bölgelerde yaz aylarında kolaylıkla görebilirsiniz.

Konya Meram Kick Boks Kursları Meram Belediyesi

Meram Belediyesi Spor kulübü Meram bölgesinde Kick boks alanında faaliyetlerine devam ediyor. Nazmiye Muslu Tesislerinde Kick Boks Çalışmalarına başvuru yapabilirsiniz.

Kick Boks Faydaları

Kick Boks Sokakta İşe Yarar Mı?

Konya Kick Boks Özel Ders

Konya Meram Kick Boks Kursları” için bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp dan Yaz