Konya Kick Boks Özel Ders

Konya kick boks özel ders hizmeti son yıllarda popülerliği artan bir konu oldu. Grup seansları genelin katılabileceği ortalama bir saatde yapılırken özel dersler sporcunun talebine göre belirlenen saat ve günlerde yapılabiliyor.

Bununla birlikte antrenmanın bireysel olması gerektiği artık bir çok birey tarafından bilinen bir konu oldu. İçerisinde farklı yaş gruplarının yer aldığı, farklı fiziksel ve psikolojik özellikte insanların yer aldığı bir grup dersinden özel dersteki verimi almak mümkün olmuuyor.

Bu durumda hocalar ister istemez grubun ortalama durumuna uygun teknik ve yüklenmede antrenman yaptırıyorlar. İmkanı olmayanlar için hiç spor yapmamaktansa bir grup içerisinde antrenman yapmak tabi ki daha iyi bir durum. Ama imkanı olanlar için özellikle öğrenme aşamasında özel ders öğrenme hızınızı kesinlikle artıracaktır.

Kick boks özelinde ise tekniklerin tam öğrenilmesi, bir tekniğin tam olarak öğrenilmeden onunda içerisinde yer alan daha komplike bir tekniğe geçiş yapılmaması açısından da özel ders mühimdir.

konya kick boks özel ders
konya kick boks özel ders

Beslenme Tavsiyeleri Açısından Özel Ders

Sporu Beslenme / Dinlenme  / Egzersiz olarak 3 kalemde ele alıyoruz. Bunların her biri sportif başarı açısıdan oldukça önemli konular. Beslenme konusunda sporcunun kişisel alışkanlıkların doğru olup olmadığı, doğru gıda türünü tüketip tüketmediği de takip edilmesi gereken bir detay. 10 kişilik bir grupta bir antrenörün tüm öğrencilerin beslenme ve dinlenme durumlarını takip etmeleri ne yazık ki mümkün olmuyor. Tecrübeli sporcular bu konuları kendi kişisel tecrübeler ve araştırmaları ile telafi edebiliyorlar. Fakat yeni başlayan bir sporcu için bu alışkanlıkları düzene girene kadar kick boks hocasının bu konuyu da takip ediyor olması çok önemli.

Kilo Kontrolü Açısından Kick Boks Özel Ders

Herkes sporu müsabakalara girmek ve dövüşmek için yapmıyor. Bazıları için spor sağlıklı ve hoş bir görünüm olabiliyor. Bunun içinde kilo kontrolü önemli bir kriter. Beslenme tavsiyelerinin yanı sıra egzersiz temposu ve ekstra yapılacak çalışmalar konusunda da takip altında olmak doğru beden kitle endeksine ulaşmak için önemli bir adım. Kick boks idmanları dışında yapılacak yürüyüş, koşu gibi aktiviteler yada antrenmanınızın şiddeti kilo vermeniz yada almanız konusunda önemlidir. Konya Kick Boks özel ders verdiğimiz bir çok talebemizde kilo kontrolü açısından da önemli gelişmeler katettik.

Kick Boks Konusunda Daha Fazla Bilgi Almak için

Konya Kick Boks Özel Ders  0 541 322 99 39

Türkiye Kick Boks Federasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp dan Yaz