Konya Kick Boks Kurs Fiyatları

Konya Kick Boks Kurs Fiyatları konusundan önce kayıt olacağınız spor salonunun size yakın olup olmaması oldukça önemlidir. Kick boks salonlarının fiyat konusunda farklı uygulamaları olmak ile birlikte Ekim 2018 itibariyle grup dersleri 100-150 TL civarında değişirken Kick Boks Özel dersler 700 TL civarında  fiyatlandırılmaktadır.

Devam edeceğiniz kursun evinize yakın olması hem sizi yol masrafından kurtaracak hem de haftanın 3 günü devam edeceğiniz bir aktivite de size zaman kazandıracaktır. Örneğin Bosna Hersek Mahallesinde ikamet eden bir sporcu Karatay bölgesinden en ucuz salonu bulmuş olsa dahi oraya ulaşması günlük 1 saat vaktine hem de ulaşım maliyetine sebep olacaktır. Konya için doğru olan öncelikle kendi ilçeniz Selçuklu, Meram, Konya gibi bir yerde spor salonu bulmaktır. Eğer bu mümkün değilse kolay ulaşabileceğiniz bir salonu tercih etmek olacaktır.

Konya Kick boks Kurs fiyatları açısından en hesaplı uygulama belediyelerin ve Halk eğitimin açmış olduğu kurslar olacaktır. Bu kurslar çoğu zaman ücretsiz yada çok küçük ücretler karşılığında olabiliyor. Halk eğitimin okullarda gerçekleştirdiği bu kurslardan eğer yakınınızda var ise hem evinize yakın bir yerde eğitim almış olur hem de düşük maliyetlerle bu aktiviteyi gerçekleştirmiş olabilirsiniz.

Konya Kick boks Kurs Fiyatları
Konya Kick boks Kurs Fiyatları

Çok Para Ödemek Daha İyi Eğitim Almak Anlamına Gelir Mi?

Kick boks ve mücadele sporları konusunda deneyimi olmayan sporcular genellikle salonun ışıklandırması ekipmanları gibi konulara bakarak karar veriyorlar. Bu tip yatırım maliyeti ile açılmış bir salon ve beraberinde ehil bir hoca ile mükemmel sonuçlar çıkabilir. Fakat bazen durum böyle olmuyor lüks biçimde dizayn edilmiş bir spor salonu yetersiz bir hoca ile bir araya gelebiliyor. Durum böyle olur ise hem fazlaca ödeme yapıp hem de gerekli eğitimi alamayabilirsiniz.

Maliyeti artıran konulardan bir tanesi de özel ders konusu. Birinci örnekteki gibi bir durum söz konusu aslında. Hocamız yeterli olur ve bize de gereken ilgiliyi gösterir ise özel ders ile mükemmel sonuçlar elde edebiliriz. Fakat yetersiz bir hoca ile sırf bizimle özel ilgileniyor diye yüksek maliyete antrenman yapıyor da olabiliriz. Bunun için ders alacağınız hoca gerek özel ders gerek grup seansı olsun. Müsabaka tecrübesi olan ve eğitim metadolojisine hakim bir eğitmen olmalıdır.

Bizim Konya Kick Boks Kurs Fiyatları İle İlgili Söyleyeceklerimiz bu kadar detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp dan Yaz