Konya Karatay Kick Boks

Konya Karatay Kick Boks çalışmaları son iki yılda popülerlik kazanmıştır. Karatay bölgesinde kentsel dönüşüm sürecinin hızlı  olması yerleşim alanları ve nüfus yoğunluğunun belirsizliği gibi konular bu alanda etkili olmuştur. Karatay bölgesinde faaliyet gösteren özel kurslar olduğu gibi karatay bölgesinde ikamet edip merkezdeki kick boks salonlarına devam eden sporcuların sayısı da oldukça fazladır.

Karatay Bölgesinde Kick Boksun Gelişmesi Bekleniyor

Yeni adliye ve etrafındaki iş merkezleri ile birlikte aktif hale gelen tramvay karatay bölgesini ilimizin önemli cazibe merkezlerinden bir tanesi yapmıştır.

Eski tip çarpık yerleşim yerini daha düzenli ve sistemli site/apartman tipi yapılanmaya terketmiştir. Bu sebeple önümüzdeki süreçte özellikle grup derslerinin verildiği spor salonları anlamında Konya Karatay Kick Boks ile birlikte anılan merkez ilçelerden bir tanesi olacaktır.

Karatay Halk Eğitim Müdürlüğü Kick Boksta Aktif

Karatay bölgesindeyseniz ve yakınınızda özel spor salonu yok ise Kick Boks idmanları için merkezdeki özel salonları tercih edebilirsiniz. Bunun yanında Karatay Halk Eğitim Merkezi de karatay bölgesinde okullar ile işbirliği yaparak kick boks kursları düzenliyor. Konu hakkında Karatay Halk Eğitim Müdürlüğünden bilgi alınabilir.

2018-2019 Dönemi Kick Boks Kursları

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı için Karatay Halk Eğitim Müdürlüğünde yayınlanan listeye göre iki kick boks antrenörümüz Konya Karatay Kick Boks eğitimleri verecektir.

Bu kurslar bir kaç aylık açılmakta daha sonrasında kayıt ilavesi olmamaktadır. Bu sebeple bu tip düşüncesi olan sporcu yada sporcu adayları Karatay Halk Eğitim Merkezine başvurarak Konya Karatay Kick Boks kursları hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Kongre Merkezindeki Çalışmalar Takip Edilmeli

Atatürk Stadyumunun tahliye edilerek yıkılması ile birlikte amatör branşlara farklı yerlerde alanlar tahsis edildi. Bu  anlamda Konya Karatay Kongre Merkezinde de Kick Boks yada farklı mücadele sporlarında çalışmalar olabilir. Bu çalışmalar takip edilerek buradaki seanslarda mücadele sporları eğitimi alabilirsiniz.

Konya Karatay Kick Boks
Konya Karatay Kick Boks

Karatay Belediyesinin Kick Boks Takımı Yok

Selçuklu Belediyesi ve Meram Belediyesinde Kick Boks alanında çalışmalar var iken Karatay belediyesinin böyle bir çalışması yok. Kick boks branşını en popüler mücadele sporları branşlarından bir tanesi bu sebeple yakında karatay belediyesininde bu tip bir çalışması olabilir.

Konya Selçuklu Kick Boks

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp dan Yaz