Youtube de Kanal Açma

Youtube de kanal açma sadece youtuber olmak için lazım değil. Firmanıza ait de bir youtube hesabınızda olabilir. Hatta olmasında fayda var.

youtube de Kanal Açma

Firmalar İçin Youtube Kanalı

Herhangi bir sektörde iş yapıyorsanız. Youtube ürünlerinizi ve firmanızı tanıtmanız için ücretsiz ve etkili bir platformdur. Bazı anahtar kelimelerde ne kadar google optimizasyonu yapsanızda birinci sayfada yerinizi alamazsanız. Yada yaptığınız optimizasyonlar birden tepki vermediği için kısa sürede birinci sayfada yer alamazsınız. O zaman google da elde edemediğiniz başarıyı youtube ile telafi edebilirsiniz. Şöyleki söz konusu konu hakkında youtube da yayınlamak için bir video hazırlarsınız. Videonun başlığında, etiketlerinde ve açıklamalarında da ilgili anahtar kelimenizi kullanırsınız. Sonuç olarak google optimizasyonu ile birinci sayfada çıkamadığınız anahtar kelimede siteniz olmasa da youtube videonuz birinci sayfada çıkar.

Adwords, merchant gibi reklam servislerine ciddi rakamların ödendiği günümüzde youtube bu konuda halen bakir bir alan diyebiliriz.

Youtube Üzerinden Para Kazanabilir miyim?

Youtube üzerinden direk youtube reklam geliri olarak para kazanan bir çok youtuber var. Bununla birlikte buralardan ciddi gelir elde etmek için yüksek izlenme oranlarına sahip olmalısınız. Küçük izlenmelerle youtube üzerinden bir gelir etmeniz çok mümkün değil.

Fakat niş bir konuda kanal açarsanız ve bu kanal da başarılı olursa yüksek izlenme olmasa dahi marka işbirlikleriyle birlikte bu kanaldan dolaylı olarak gelir etmeniz mümkün olur. Yine aynı şekilde ürün satmak suretiyle de youtube üzerinden gelir elde edilebilir. Tabi ödeme yöntemi, yönlendirilecek site vs gibi konularıda kurgulamak ve buna göre iş yapmak gerekir.  Youtube de kanal açmak tek başına yeterli değil. Aynı zamanda ticaretin diğer gerekliliklerini de yerine getirmelisiniz.

Youtube de Kanal Açma

Bunun için bir gmail hesabına sahip olmanız yeterlidir. Sahip olduğunuz gmail hesabıyla youtube ye sağ üst köşeden giriş yapıyorsunuz. Sonra hesap ayarlarınızın olduğu bölüme geldiğinizde. Mevcut kanallarınızı görüntüleme ve youtube de kanal açma için linkler karşınıza geliyor. Buradaki adımları izleyerek kendi youtube kanalınızı oluşturabilirsiniz. Eğer ki bu bilgiler sizin youtube kanalı açmanıza yeterli olmuyorsa bize ulaşarak bu konuda danışmanlık hizmeti satın alabilirsiniz. Kanalınızın ilk kurulumunu birlikte yapabiliriz.

Youtube de Kanal Açmak Ücretli mi?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu işlemleri kendiniz yaparsanız bu konuda bir ücret ödemek zorunda değilsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp dan Yaz