Yakın Savunma ve Form Kazanma Dersleri Başladı

Uzunca bir süredir sadece özel ders ile devam ettiğimiz Yakın Savunma derslerimize gelen talepler üzerine yeni bir konsept ile devam ediyoruz. Takip edenlerin bildiği gibi egzersiz üzerine olan çalışmalarımı manevi kardeşim Mustafa UYAR ile birlikte yapıyorum. Uzunca yıllardır birlikte spor yapmış olmanın getirdiği ortak bakış açısıyla ve toplumdaki ihtiyaçları analiz ederek yeni bir çalışma ortaya koyduk.

Siz de 6 Kişilik Özel Gruplarda kendinizi savunmayı öğrenmek ve form tutmak istiyorsanız bu sistem tam sizin için.

Form Kazanmada Antrenmanın Bireyselliği

Antrenman programının bireysel olması gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Fakat özel ders maddi olarak herkes için cazip olmayabiliyor. Bununla birlikte iyi biliyoruz ki grup dersinde daha motive olup süreklilik gösteren arkadaşlarımızda var. Tüm bunlardan yola çıkarak hem pandemi şartları hemde sporcularla yakından ilgilenmek açısından 6 kişilik özel gruplar oluşturmayı uygun gördük. Bu gruplarda herkesin ölçümleri ve gelişimleri takip edilecek, beslenmeleri ile ilgili tavsiyede bulunularak daha hızlı mesafe kat edilecektir.

Yakın Savunma Ama Nasıl ?

Yakın savunmayı insanın en temel ihtiyaçlarının biri olarak görüyoruz. İçinde bulunduğumuz stresli ortam insanları daha da şiddet eğilimli yapıyor. Bu anlamda ne zaman nerede ne ile karşılaşacağımız belli değil. Çalıştığımız yakın savunma teknikleri sonuç odaklı ve geçerli yöntemler olması gerekir. Bununla birlikte karşılacağımız bir olayın bizi uzunca yıllar meşgul eden ve hukuki bedeller ödeyeceğimiz bir noktaya gelmesini de istemeyiz. Çalışmalarımızı buna göre şekillendiyor ve gerekli bilgilendirmeyi sağlıyoruz.

Yakın Savunma ve Form Kazanma
Yakın Savunma ve Form Kazanma

Eğlenceli Antrenman

Mücadele sporlarında yada formda kalma ve kilo verme gibi çalışmalarda uygulanacak antrenman mantığı ve yüklenme şiddeti belli, fakat sürekli aynı hareketleri tekrar etmek bazen sporcular için sıkıcı olabiliyor. Bu bilinçle çalışarak farklı koreografi geliştirdik. Belki aynı sonuca yönelik fakat farklı antrenman metodları ile sıkıcı olmayan bir antrenman planı ortaya koyduk. Yeni geliştirdiğimiz bu metodla hem eğlenecek, hem form kaanacak hemde kendinizi savunmayı öğreneceksiniz.

Eğlenceli Antrenman
Eğlenceli Antrenman

Derslerimiz Nerede ?

Bu formatta ilk gruplarımızı Konya Selçuklu bölgesinde ulaşım ve park problemi olmayan bir noktada Havadar ve ışık alan yapıya sahip Mesut Karakuş Jimnastik Salonunda açmayı uygun gördük.

Adres: Buhara Mah. Edipoğlu (Yeni Stad) Cad. No:26/A Selçuklu Konya

Bizimle ilgili diğer gelişmeler için www.abdulhamittopcu.com adresini takip edebilirsiniz.

Mustafa UYAR Hocamın web sitesi için www.yakinsavunma.com

Yakın Savunma ve Form Kazanma Dersleri Başladı” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.

WhatsApp WhatsApp dan Yaz