Konya Kick Boks Salonları Fiyatları

Konya Kick Boks Salonları Fiyatları uzun süredir değişiklik göstermiyor. Salon sayısının artması ile birlikte teknolojinin popülerliği sebebiyle mücadele sporlarına olan ilgi eskisi kadar yoğun. Bu sebeple Konya Kick Boks Salonları Fiyatları konusunda uzun zamandır bir değişiklik yapmadılar.

Pandemi Süreci ve Kick Boks

Şüphesiz pandemi sürecinin en çok etkilediği sektörlerden bir tanesi de spor salonları oldu.  Bir çok giderleri devam eden spor salonlarının gelirleri bir anda kesildi. İlk zamanlar salonlarına tadilat yapan, kendilerini yenileyen salonlar pandemi sürecinin uzaması sebebiyle zor günler geçiriyor.

Konya da özellikle kick boks gibi branşlarda hizmet veren salonlardan hizmetlerini durduranlar dahi oldu.

Pandemi Sonrasında Spor Salonları ve Kick Boksu neler Bekliyor ?

Pandemi süreci maalesef bir çok bireyde beslenme bozuklukları ve hareket kısıtlanması söz konusu oldu. Bu durum bir takım sağlık sorunları ile birlikte kilo kontrolü anlamında da problem oluşturmaya başladı. Durum böyle olunca pandemi sonrası spor salonlarında ciddi bir talep olacağını öngörmekteyiz. Gerek kick boks camiası gerekse spor sektörü açısından durumların iyi olmasını ümit ediyoruz. Pandemi Sürecinde Kick Boks

Yakın Savunma ve Form Kazanma Dersleri Başladı

Bir taraftan düşünüldüğünde alınan aidatlar salonların ihtiyaçlarını karşılamak konusunda bile yetersiz kalıyor. Diğer taraftan da bu sporları henüz kendi geçimini kendi sağlayamayan öğrenci arkadaşların yapması sebebiyle aidatların artması bu arkadaşlarımızı zorlayacak durumda.

Konya Kick Boks Spor Salonları Fiyatları

Konya da Kick Boks Salon adidatları 350-400 TL civarında değişiyor. Bu anlamda 3-6-9-12 aylık kayıtlarla ilgili spor salonlarının farklı uygulamaları olabiliyor. Konya Kick boks özel ders fiyatları ise 900-1200 TL civarında seyrediyor. Bu fiyatlar Ekim 2018 tarihi itibariyle geçerli fiyatlardır. Belki siz bu yazıyı okuduğunuz zaman fiyatlarda değişiklik söz konusu olabilir.

Konya’nın Her Bölgesinde Salon Bulmak Mümkün

Konya kick boksunun gelişmesi ile birlikte artık Konya’nın her bölgesinde kick boks salonu bulmak mümkün. Bizim müsabık sporcu olduğumuz dönemde zaten sayısı az olan özel salonların tamamı merkez ihsaniye civarında yer alıyordu. Dolayısıyla Karatay, Selçuklu yada Meram bölgelerinde idman yapmak isteyen sporcular buralara gelmek zorunda kalıyorlardı.

Bugün ise Cumhuriyet Mahallesi, Yazır Mahallesi, Ahmet Özcan Caddesi, Meram ve Çarşı bölgesinde salon bulmak mümkün.

Konya da Ücretsiz Kick Boks Kursları

Zaman içerisinde devletimizin imkanlarının da bu tarafa aktarılması vesilesiyle artık ücretsiz olarak da bu sporu öğrenmeniz mümkün.

Ücretsiz kurslar belediyeler ve Halk Eğitim Merkezleri tarafından açılıyor. Hayat boyu öğrenme ve Okullar hayat bulsun ifadeleri ile Halk Eğitim Merkezleri okulları ile işbirliği içerisinde Kick Boks kursları açabiliyorlar. Bu kurslarda minimum katılım sayısı, okulun yer göstermesi, antrenörün yeterliliğini ifade eden antrenör belgesine sahip olması gibi şartlar aranıyor.  Daha önce antrenörlerin okullar ile anlaşıp Halk Eğitim Merkezlerine müracaat etmeleri yeterli iken şu anda antrenörlerin oryantasyon eğitimine tabi tutulması ve söz konusu okul tarafından ilgili Halk Eğitim Merkezine istekte bulunulması gibi bir prosedür değişikliğine gidilmiş durumda olduğunu halen halk eğitim kanalında çalışma yapan antrenörlerden öğrendik.

Konya Kick Boks Salonları Fiyatları  konusunda ücretli ücretsiz nasıl ders alabileceğinizi ifade eden bir yazı kaleme almaya çalıştık. Umarız faydalı olmuştur. Bol sporlu günler dileriz.

Kick Boks Hakkında Önemli 10 Bilgi

Selçuklu Halk Eğitim Merkezi

Karatay Halk Eğitim Merkezi

Meram Halk Eğitim Merkezi

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü

Meram Belediyesi Spor Kulübü

Konya Kick Boks Salonları Fiyatları” için bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp dan Yaz