Kilo Vermek

Kilo vermek için aşırı kısıtlayıcı beslenme listelerinden yada sıkıcı kardiyo antrenmanlardan sıkıldınız mı? O halde doğru yerdesiniz. Eğlenerek sürdürülebilir beslenme programları ile hem spor yapın hem kilo verin. Dilerseniz bunu yakın savunma antrenmanları ile yaparak durumu daha eğlenceli bir hale getirebiliriz. Dilerseniz sadece eğlenceli antrenman kombinasyonları ile de bunu sağlayabiliriz. Konya da kilo vermenin ne kadar zor olduğunun farkındayız. Zengin yemek çeşitleri her köşe başında gördüğünüz etliekmek fırınları size engel olamayacak. Ölçülü antrenman ve ölçülü beslenme ile hem hayat kalitenizi artıracak hem de ideal kilonuza kavuşacaksınız. 0 541 322 99 39 Numaralı telefon ile irtibata geçerek görüşmme talep edebilirsiniz.

Doğru kilo verme yönteminizi birlikte bulalım

Mankenler Neden Kick Boks Yapıyor?

Kilo verme konusunda yakın savunma sporlarından istifade edilebileceğimizi belirtmiştik. Bu sporların en önemlilerinden bir tanesi de kick boks sporudur. Kick boks hem kardiyo formatta çalışılabilmesi, hem egzersiz zenginliği gibi özellikleri sebebiyle kilo verme ve vücut formunu koruma amacıyla yapılmaktadır. Meslekleri icabı beden kitle endekslerine dikkat etmeleri gereken mankenlerde bu sebeple kick boks sporunu sıkça tercih ediyorlar. Bununla birlikte gerek erkek gerekse bayan oyuncularda formalarını koruyabilmek için kick boks yapmaktadırlar.

Hızlı Kilo Vermek Doğru Mu?

Hızlı kilo vermek konusunda malesef yanlış bir yönelim var bu yönelimde tek başarı hızlı kilo vermek olarak görünüyor. Oysaki mevsimlik kilo alıp vermek sağlıklı bir durum değil. Siz de takdir edersiniz ki esas olan görünümden ziyade uzun süreli sağlıklı yaşayabilmek olmalıdır. Bu sebeple hayat alışkanlıkları uzun vadede uygulanabilir şekilde dizayn edilmelidir.

Kilo Vermek İçin Doğru Beslenme Programı Nasıl Olmalıdır?

Çok katı bir diyet, neredeyse kilo vermek için aç gezmek, önünüzden geçen yemek silüetleri 🙂 Hiçbirimiz ömür boyu bu şekilde yaşamak istemeyiz. Dolayısıyla kendimizi tanıyarak hayatımız boyunca devam ettirebileceğimmiz sağlıklı beslenme modellerini uygulamalıyız. Medikal amaçlı yada özel sebeplerle yapılan diyetleri bu konunun dışında tutuyorum. (örn. Ketojenik diyet https://sporcupazari.com/blog/sporcular-icin-ketojenik-diyet-ketojenik-beslenme/ ) Ama temel prensip olarak ömür boyu devam ettirebileceğimiz bir beslenme türünde yaşamalıyız. Burdan kesinlikle beslenme de düzenleme yapmadan kilo verebileceğimiz anlaşılmasın. Kilo verme konusunda en önemli konu beslenme şeklidir.

Kilo verme ve nabız konusundaki yazımız için tıklayınız.

WhatsApp WhatsApp dan Yaz