Kick Boks Sigara

Kick boks sigara konusu bu spora başlayacak kişilerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesidir. Hatta bu konuda bir takım sigara içip aynı zaman da sporcu olanları da yanlarında referans olarak getiren sporcular olmaktadır.

Spor ve sigara esasında bir birine tam ters işler yapmaktadır. Örneğin spor damaları açarak vital kapasiteyi artırırken sigara damar tıkanıklığına sebep olmaktadır. Bunun yanında sigara akciğerlere ve solunum sistemine zarar verirken spor tam tersine bu sistemlerin daha verimli çalışmalarına sebep olmaktadır.

Söylenildiği gibi sigara içip aynı zamanda spor yapan bir çok sporcu ne yazık ki mevcuttur.

En iyimser bakış açısı ile sigara sporda ilerlemenize engel olmakta yada ilerlemenizi yavaşlatmaktadır.

Kick Boks Sigara Bir Arada Olur mu?

Kick boks ve sigara bir arada olmaz diye net bir tespitte bulunmak doğru değil. Kick boksun faydalarına olumsuz etkisi olsa da sigara içen kişi kesinlikle kick boks yapmasın diyemeyiz.

Sigara içerken spora başlayıp sigaranın zararlarını daha iyi idrak edip sporda başarısını artırmak için sigarayı bırakan bir çok insan da mevcuttur. En azından bu durumunun önünü kesmemek için kick boks sigara bir arada olmaz dememek gerekir.

Kick boks sigara ikisilisi kick boks tan maksimum fayda sağlamak isteyen kişiler için dostlukları uzun süre devam edebilecek bir ikili değildir. Kick boksu sever ve sporu hayat tarzı haline getirebilirseniz. Sigaranın zaten hayatınızda yeri olmaz.

Kick boks ve sigara konusunda sporun amacı da önem taşıyor. Şöyle ki evet sigara içerken futbol oynayan yada kick boks yapan başarılı bir sporcu olabilir. Fakat bu sporcumuzun amacı sağlık değil sadece sportif başarıdır. Yada sporcumun amacı sadece bu işten para kazanmaktır. Böylesi bir durumda sigara içen sporcu bu şartlar altında amacına ulaşıyorsa sigara konusunu çok umursamayabilir.

Siz sporu sağlıklı olmak, sağlığınızı tekrar kazanmak yada yaşlanmaya karşı direnmek için yapıyorsanız sizin doğru rol modeliniz sigara içen antrenör yada sigara içen sporcu olmamalıdır.

Sigarasız bol sporlu günler dileriz.

Konyada Kick Boks Çalışmaları için

WhatsApp WhatsApp dan Yaz